Național

Autocar cu 72 de persoane, implicat într-un accident la Brăila. 22 de victime, la spital. Planul roșu de intervenție, activat. FOTO

Accident grav produs noaptea trecută, pe drumul european 584, în județul Brăila. Un autocar cu 72 de pasageri din Republica Moldova a fost implicat într-un accident, iar autoritățile au activat Planul roşu de intervenție.

A fost activat Planul roșu în urma accidentului/ Foto: ISU Brăila A fost activat Planul roșu în urma accidentului/ Foto: ISU Brăila

 

 


Potrivit IPJ Brăila, în jurul orei 00.10, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DE 584, între localitatea Bărăganul și Însurăței a avut loc un accident rutier cu victime multiple.

 


La ora 00.40 a fost  activat  Planul rosu de intervenţie, la fata locului fiind mobilizate mai multe ambulanţe din Brăila, Galaţi si Ialomiţa, dar şi două autovehicule transport victime multiple din Ialomiţa şi Galaţi. 

CITEȘTE ȘI:
Se întâmplă în Turda! A lovit o femeie pe trecerea de pietoni, dar a plecat mai departe!

Un şofer bulgar, în vârstă de 47 de ani, în timp ce conducea un autocar în care erau 72 de persoane, cetăţeni din Republica Moldova, pe DE 584, dinspre Însurăţei către localitatea Bărăganul, ar fi lovit o semiremorcă ce se afla pe partea carosabilă, semnalizată corespunzător, a informat ISU Brăila.


Evenimentul s-a soldat în final cu 22 victime, cu multiple leziuni, ce au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, fiindu-i recoltate și mostre biologice la spital.


În cauză a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier în Apahida, din cauza unei depășiri periculoase pe linia continuă. Două persoane au ajuns la spital

Accident rutier pe Calea Dezmirului, între un scuter electric și un autocamion. A intervenit ambulanța SMURD

abonare newsletter