Actualitate

Se întâmplă în Turda! A lovit o femeie pe trecerea de pietoni, dar a plecat mai departe!

Un bărbat a fost plasat sub control judiciar după ce a lovit pe trecerea de pietoni o femeie și a fugit de la locul accidentului.

Accident pe trecerea de pietoni, în Turda / Foto: depositphotos.com Accident pe trecerea de pietoni, în Turda / Foto: depositphotos.com

 

 


Un bărbat a fost plasat sub control judiciar după ce a lovit pe trecerea de pietoni o femeie și a fugit de la locul accidentului. 

 


Accidentul s-a petrecut pe data de 11 august, la ora 05:40.

CITEȘTE ȘI:
Accident grav între o mașină și un taxi pe Bulevardul Muncii. Doi bărbați au ajuns la spital. FOTO

„La data de 24 august a.c. polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda – Biroul Rutier, au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, a unui bărbat de 33 de ani, din municipiul Turda, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de părăsirea locului accidentului.
În fapt, la data de 11 august a.c., în jurul orei 05.40, bărbatul, care se deplasa cu un autoturism pe strada Calea Victoriei din Turda, a acroșat o femeie în vârstă de 69 de ani, angajată în traversarea părții carosabile, pe trecerea pentru pietoni.
Ulterior, conducătorul auto a părăsit locul evenimentului rutier, polițiștii demarând investigații pentru identificarea și depistarea acestuia.
Cel în cauza a fost prezentat instanței, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Crimă urmată de sinucidere? Tânără de 29 de ani, găsită moartă pe podea și un bărbat spânzurat în baie, în Turda

Accident rutier în Turda. Două persoane au ajuns la spital, în urma impactului dintre un autoturism și un scuter

abonare newsletter