Național

Taximetrist de 26 de ani, prins cu droguri în trafic

Un taximetrist în vârstă de 26 de ani, din Vișeul de Sus, a fost prins în trafic de oamenii legii cu droguri în mașină.

Taxi în trafic/Foto: pexels.com Taxi în trafic/Foto: pexels.com

 

 


Polițiștii de frontieră au descoperit în interiorul autoturismului o importantă sumă de bani (4.500 de euro), dar și o cantitate însemnată de droguri de mare risc, cu o valoare de piață de peste 10.000 de euro.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Biroul Teritorial Maramureș au dispus reținerea pentru 24 de ore a tânărului, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.


„S-a reținut că inculpatul a fost depistat de un echipaj al Poliției de Frontieră Vișeu de Sus, având ascunsă în autoturism o cantitate de peste 500 de grame drog de mare risc 3-CMC cu o valoare de piață de aproximativ 53.000 de lei, pe care intenționa să o comercializeze”, potrivit raportului DIICOT

În autoturism a mai fost descoperit un cântar de mare precizie precum și suma de 4.500 euro.


De asemenea a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la locuința inculpatului, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe mijloace de probă.

„La data de 30.07.2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalul Maramureș a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile”, arată sursa citată. 


Bărbatul era cunoscut de către tinerii din zonă ca fiind un important dealer de droguri. Mai mult, se pare că acesta făcea „livrările” chiar cu taxiul, potrivit Actualmm.ro

Conducătorul auto ar fi declarat că nu știe ale cui sunt pungile cu substanțele respective.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mascații au descins la traficanții de droguri din Cluj-Napoca și Florești. Trei bărbați au fost arestați.

Ultimele Stiri
abonare newsletter