Național

Minor accidentat pe trecerea de pietoni de un șofer beat. Copilul, în stare gravă la spital. Conducătorul auto a fugit de la locul faptei

Accident rutier grav în Oradea, unde un minor a fost accidentat pe trecerea de pietoni de un șofer beat care circula cu viteză.

Minor rănit în urma unui grav accident rutier în Oradea/Foto: Info Trafic 24 Facebook.com Minor rănit în urma unui grav accident rutier în Oradea/Foto: Info Trafic 24 Facebook.com

 

 


Un copil a fost rănit grav, în urma unui accident rutier produs marți seară pe Calea Aradului, în Oradea.

 


Minorul ar fi fost surprins de autoturism în timp ce se angajase să traverseze strada pe trecerea de pietoni. Impactul a fost extrem de dur. Ulterior, șoferul a fugit de la locul producerii accidentului, dar a fost identificat la scurt timp de oamenii legii. 

„Polițiștii rutieri au identificat cu operativitate persoana bănuită că ar fi condus autoturismul, ca fiind un tânăr de 25 de ani, din municipiul Oradea. 


În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a informat IPJ Bihor.

Șoferului i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea nivelului alcoolemiei în organism, dar și pentru a se verifica dacă a consumat substanțe psihoactive.


„Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, potrivit sursei citate.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean din Oradea, în stare gravă, iar ulterior a fost intubată. 


„Copilul (băiat) este inconștient și a fost intubat”, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, potrivit ebihoreanul.ro

Potrivit martorilor, minorul circula pe lângă o trotinetă, pe „zebră”, când a fost lovit în plin de mașină.

Impactul a fost foarte puternic, astfel încât în urma accidentului trotineta și lucrurile victimei au fost împrăștiate zeci de metri în jur.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident între două mașini în Bunești, Cluj! O persoană a fost transportată la spital. FOTO

abonare newsletter