Național

Doi adulți și un copil au murit în urma unui accident extrem de grav în Neamț. A fost activat Planul Roșu. FOTO

Doi adulţi şi un copil au murit în accidentul rutier produs, luni, pe DN2 (E85), în localitatea Secuieni. Autoritățile au activat Planul Roșu.

Doi adulţi şi un copil au murit în accidentul rutier produs, luni, pe DN2 (E85), în localitatea Secuieni/ Foto: ISU Neamț Doi adulţi şi un copil au murit în accidentul rutier produs, luni, pe DN2 (E85), în localitatea Secuieni/ Foto: ISU Neamț

 

 


Doi adulţi şi un copil au murit în accidentul rutier produs, luni, pe DN2 (E85), în localitatea Secuieni, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

 


„Victimele erau în acelaşi autoturism”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa. Cele trei victime au fost descarcerate de pompieri, iar medicii au efectuat manevre de resuscitare, dar fără succes.

Alte trei persoane au fost transportate la Centrul de Primiri Urgenţe Roman pentru acordarea îngrijirilor medicale. În accidentul rutier au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau şase persoane.


Autorităţile au declanşat Planul Roşu de Intervenţie, ulterior acesta fiind dezactivat. Traficul rutier în zona accidentului este blocat.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

INCREDIBIL. Accident la Jucu. Au intrat cu mașina DIRECT ÎNTR-UN RESTAURANT. Pagube incredibile.

Accident pe strada Câmpina între o motocicletă și o mașină. Motociclistul, grav rănit! FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter