Național

Doi bărbați au încercat să intre cu arme albe în Palatul Parlamentului

Doi bărbați au încercat vieneri să intre cu arme albe în Palatul Parlamentului.

Palatul Parlamentului /FOTO: Parlamentul Romaniei - Camera Deputatilor - Facebook Palatul Parlamentului /FOTO: Parlamentul Romaniei - Camera Deputatilor - Facebook

 

 


Doi bărbaţi au încercat să intre vineri în Palatul Parlamentului cu două cuţite de tip briceag şi un box metalic, ambii fiind duşi la Secţia 17 Poliţie.



Potrivit unor oficiali ai Poliţiei, cei doi bărbaţi au fost depistaţi de lucrătorii Serviciului de Protecţie şi Pază la una dintre intrările în Parlament.

Bărbaţii au calitatea de revoluţionari şi urmau să participe la Conferinţa Naţională Pentru Demnitatea Revoluţionarilor din Decembrie 1989, ce se desfăşoară în incinta Palatului Parlamentului.

Cei doi bărbaţi au fost conduşi la Secţia 17 Poliţie din Capitală, în acest caz fiind întocmit un dosar penal pentru port şi folosirea fără drept de arme albe.

„Referitor la incidentul care a avut loc azi, vineri, la Palatul Parlamentului, intrarea C1, precizăm că este vorba despre un eveniment comercial contractat prin Centrul Internaţional de Conferinţe (închiriere de sală în baza unui contract)", a transmis Camera Deputaţilor.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Reacția primarului Emil Boc la gloanțele aduse în Parlament de o colaboratoare AUR: „Doamne ferește, aceste lucruri trebuie curmate”

abonare newsletter