Național

Chef cu manele al tinerilor din PSD. „Cu dedicații pentru Marcel Ciolacu, șeful de la Cameră, viitorul președinte al României”. VIDEO

Polițiștii au oprit, vineri noaptea, o petrecere a Tineretului Social Democrat după ce mai mulți cetățeni au sunat la 112 pentru a semnala gălăgia care se auzea dintr-o locație ce aparține RAAPPS.

Captură video Facebook Octavian Oprea

 

Fostul vicepreședinte al Autorității pentru Digitalizarea României, Octavian Oprea, semnalează faptul că vineri noapte polițiștii din Sinaia au oprit o petrecere a Tineretului Social Democrat.


„Pe banii noștri, ai contribuabililor, într-un complex deținut de Secretariatul General al Guvernului prin RAAPPS, «Mara» din Sinaia, controlat exclusiv de PSD, băieții și fetele de la TSD (Tineretul Social Democrat) au fript o petrecere pe cinste cu lăutari și manele prin care își anunță intențiile de preluare a frâielor guvernării și  nu numai. Cu dedicații pentru Marcel Ciolacu, șeful de la Cameră, viitorul președinte al României după dorința lor, Lucian Romașcanu de la cultură și idolul suprem care doar a tocat banii Guvernului, Mihai Ghigiu de la INA, tinerii social democrați au atins un nivel apocaliptic de slugărnicie prin dedicații manelizate fără număr. Petrecerea domniilor lor s-a încheiat doar după ce locuitorii orașului Sinaia au sunat în mod repetat la 112 și doar cu intervenția trupelor speciale”, a postat pe pagina sa de Facebook, Octavian Oprea.

Oprea a fost secretar general al TNL și a fost demis din funcție, după ce a fost găsit responsabil de organizarea unei școli de vară a tinerilor liberali, la mare, în toamna anului trecut, în timpul căreia au fost aduse injurii celor de la PSD, scrie g4media.ro.


De asemenea, Oprea a fost eliberat și din funcția de subsecretar de stat de la Autoritatea pentru Digitalizarea României, menționa atunci PNL.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Revelion incendiar la închisoare în Gherla! Iubitele deținuților au dus artificii și au pus manele la boxe, pe drum. VIDEO

Festivalul Khetane de la Pata Rât, un mod de a arăta „comunității rome propria ei bogăție”: „Nu e un festival de manele, e mai mult de atât”

VIDEO. O deputată PSD a organizat o petrecere cu 150 de persoane! Manele și dedicații fără număr

Ultimele Stiri
abonare newsletter