Politică

Analiză extrem de critică la adresa lui Iohannis de prestigiosul think-tank Oxford Analytica: „Popularitatea președintelui este în cădere liberă”

Potrivit analizei, popularitatea președintelui României este în cădere liberă, iar acesta se bazează tot mai mult pe serviciile de informații pentru a-și menține puterea/ Foto: Facebook - Klaus Iohannis
Cunoscutul think-tank britanic Oxford Analytica a realizat o analiză extrem de critică care îl vizează pe președintele Klaus Iohannis. Potrivit analizei, popularitatea președintelui României este în cădere liberă, iar acesta se bazează tot mai mult pe serviciile de informații pentru a-și menține puterea.


Politică

Ludovic Orban vrea să fie președintele României. „Mi-e foarte greu să mai sprijin pe cineva. M-am hotărât să candidez. De 30 de ani mă pregătesc”

Ludovic Orban și Klaus Iohannis. Sursa foto: depositphotos.com
Liderul partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a anunţat marţi, că a hotărât să candideze la preşedinţia României, afirmând că îi este greu să mai sprijine pe cineva pentru această funcţie după ce Klaus Iohannis "a trădat încă din perioada alegerilor parlamentare şi a dat din nou România pe mâna PSD".


Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners