Național

Un bărbat a murit după ce a căzut în scara liftului dintr-un bloc. Autoritățile nu exclud varianta unei sinucideri

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a murit după ce a căzut în scara liftului unui bloc din municipiul Botoşani.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a murit după ce a căzut în scara liftului unui bloc din municipiul Botoşani/ Foto: IPJ Botoșani Un bărbat în vârstă de 44 de ani a murit după ce a căzut în scara liftului unui bloc din municipiul Botoşani/ Foto: IPJ Botoșani

 

 


Un bărbat în vârstă de 44 de ani a murit, joi, după ce a căzut în scara liftului unui bloc din municipiul Botoşani, a confirmat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.

 


Potrivit oficialului Poliţiei din Botoşani, bărbatul ar fi căzut în gol de la unul dintre nivelele superioare ale imobilului cu zece etaje. El a fost găsit decedat de angajatul firmei care asigură mentenanţa ascensorului.

„Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit identitatea victimei, în persoana unui bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Botoşani. Totodată, au fost demarate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând să stabilim cu exactitate care sunt împrejurările în care a intervenit decesul”, a precizat Nenişcu.


Medicii legişti au ridicat corpul neînsufleţit al bărbatului în vederea efectuării necropsiei. Una dintre principalele ipoteze este aceea că bărbatul s-ar fi sinucis.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat a căzut de la înălțime pe o placă de beton, în apropierea unui șantier de pe strada Frunzișului. Victima, transportată în stare gravă la spital

Tragedie la Wonderland. Un student a căzut în puțul unui lift. S-a deschis dosar penal

abonare newsletter