Actualitate

Un bărbat a căzut de la înălțime pe o placă de beton, în apropierea unui șantier de pe strada Frunzișului. Victima, transportată în stare gravă la spital

O persoană a căzut, joi dimineața, de pe stradă pe o placă de beton în apropierea unui șantier de pe strada Frunzișului din municipiul Cluj-Napoca. Bărbatul a ajuns la spital.

Bărbatul a fost transportat la spital/ Foto: depositphotos.com Bărbatul a fost transportat la spital/ Foto: depositphotos.com

 

Un bărbat de aproximativ 50 de ani a căzut pe o placă de beton de la înălțimea de 4 metri pe strada Frunzișului din Cluj-Napoca.


 

În urma evenimentului, bărbatul a fost transportat de urgență la spital.


„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit pentru a salva o persoană căzută de la înălțime în zona unui șantier situat pe strada Frunzișului din Cluj-Napoca. Echipajele au găsit un bărbat aflat pe un platou de beton ce aparținea de șantier. Acesta era inconștient și prezenta un traumatism cranian sever. Pompierii l-au extras folosind targa cu lopeți și l-au predat ulterior ambulanței SMURD de terapie intensivă mobilă. Victima de aproximativ 50 de ani a fost transportată la spital”, a transmis ISU Cluj.

Update ora 13:12


„În cursul dimineții de azi, 9 martie, în jurul orei 09.15, polițiștii din cadrul Poliția Municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a căzut în gol de la înălțime, în zona unui imobil aflat în construcție, pe strada Frunzișului.

Din cercetările preliminare s-a stabilit că bărbatul de 51 de ani, din comuna Florești, ar fi căzut de la o înălțime de aproximativ 4 metri, în timp ce se afla pe strada din apropierea imobilului.


A fost preluat de un echipaj medical şi transportat la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracţiunilor de nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs incidentul”, a transmis IPJ Cluj.

Update ora 13:37


Reprezentanții IPJ Cluj au declarat reporterilor monitorulcj.ro că bărbatul a căzut de la nivelul străzii pe o placă de beton.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

ACCIDENT de muncă la Sebeș. Un bărbat din Cluj și doi din Vaslui au căzut în gol, în timp ce lucrau într-o hală

Accident de muncă la o firmă din Câmpia Turzii. Bărbatul a ajuns la spital după ce a fost lovit de ușa unei semiremorci

abonare newsletter