Național

Biciclist rănit după ce a fost lovit de o maşină care ar fi alunecat pe gheaţă. Tânărul a ajuns la spital

Un biciclist în vârstă de 26 ani a fost rănit, luni, în județul Vaslui, după ce a fost lovit de o maşină care ar fi alunecat pe gheaţă.

Un biciclist în vârstă de 26 ani a fost rănit, luni, în județul Vaslui, după ce a fost lovit de o maşină care ar fi alunecat pe gheaţă/ Foto: SAJ Vaslui Un biciclist în vârstă de 26 ani a fost rănit, luni, în județul Vaslui, după ce a fost lovit de o maşină care ar fi alunecat pe gheaţă/ Foto: SAJ Vaslui

 

 


Un biciclist în vârstă de 26 ani a fost rănit, luni, în localitatea Cârţibaşi, după ce a fost lovit de o maşină care ar fi alunecat pe gheaţă, au informat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui.

 


Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Daniel Ungureanu, maşina ar fi alunecat pe gheaţă, a acroşat biciclistul după care a căzut într-un şanţ de pe marginea drumului.

„În localitatea Cârţibaşi, un biciclist a fost lovit de o maşină. Victima prezintă un traumatism de umăr, un traumatism de bazin şi o contuzie la membrul inferior stâng. Este stabil hemodinamic şi respirator. 


A fost preluat de o ambulanţă SAJ C2 şi este transportat la Spitalul municipal de Urgenţă «Elena Beldiman» Bârlad. Se pare că maşina a alunecat pe gheaţă, a lovit bicicleta şi apoi a ajuns în şanţ”, a precizat Daniel Ungureanu.
Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stablili împrejurările producerii accidentului. 

CITEȘTE ȘI:

Un mort și mai mulți răniți în urma unui atac cu o macetă într-o biserică din Spania

Biciclist de 72 de ani, lovit de o mașină în Harghita. Bătrânul era băut

abonare newsletter