Ştiri din Transilvania

Biciclist de 72 de ani, lovit de o mașină în Harghita. Bătrânul era băut

Un bătrân în vârstă de 72 de ani a fost lovit de o mașină, în timp ce se afla pe bicicletă. Biciclistul era băut.

Un biciclist de 72 de ani, care consumase alcool, a ajuns la spital, luni seara, după ce a fost acroşat de un autoturism, atunci când a schimbat direcţia de mers, în localitatea Văcăreşti/ Foto: depositphotos.com Un biciclist de 72 de ani, care consumase alcool, a ajuns la spital, luni seara, după ce a fost acroşat de un autoturism, atunci când a schimbat direcţia de mers, în localitatea Văcăreşti/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un biciclist de 72 de ani, care consumase alcool, a ajuns la spital, luni seara, după ce a fost acroşat de un autoturism, atunci când a schimbat direcţia de mers, în localitatea Văcăreşti, a informat IPJ Harghita.

CITEȘTE ȘI:
Biciclist beat, accidentat de un şofer fără permis de conducere şi băut
Biciclist de 77 de ani, lovit GRAV de o ambulanță aflată în misiune în Aghireșu. Victima a fost operată de urgență

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a rezultat faptul că, în timp ce un biciclist, de 72 de ani, se deplasa pe DJ124 din direcţia Racu - Mihăileni, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de mers spre stânga, fiind acroşat de un autoturism condus de către un bărbat, de 54 de ani, din comuna Mihăileni. În urma impactului, victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, se arată în informarea purtătorului de cuvânt al IPJ Harghita, inspector principal de poliţie Robert Costan.


Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. În cazul biciclistului rezultatul a fost de peste 0,50 mg/ litru alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală, mai precizează sursa citată.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un tânăr a căzut dintr-un tractor și a murit. Șoferul băut și fără permis a părăsit locul accidentului

1 din 10 români recunoaște că a condus după ce a băut. În România, numărul deceselor în accidente este aproape dublu față de media UE

Ultimele Stiri
abonare newsletter