Național

O fată de 13 ani s-a aruncat de la etajul 10 în urma unei certe cu mama ei. Victima, în stare gravă la spital

O fată în vârstă de 13 ani se află în stare gravă la spital după ce a sărit de la etajul 10. Motivul ar fi fost o ceartă cu mama ei.

O fată în vârstă de 13 ani se află în stare gravă la spital după ce a sărit de la etajul 10/ Foto: depositphotos.com O fată în vârstă de 13 ani se află în stare gravă la spital după ce a sărit de la etajul 10/ Foto: depositphotos.com

 

 


O minoră în vârstă de 13 ani a fost grav rănită după ce, vineri, s-ar fi aruncat de la etajul 10 al blocului în care locuieşte în municipiul Bacău, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

 

Motivul ar fi fost o ceartă cu mama ei.


CITEȘTE ȘI:
GEST ȘOCANT al unui bărbat internat într-un spital din Cluj. A SĂRIT de la etaj
Tinerii sunt mai predispuși la sinucidere. Care sunt motivele

„La data de 13 ianuarie, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Bacău au fost sesizaţi prin 112, de către o femeie de 41 ani, din localitate, despre faptul că fiica sa, minoră, în vârstă de 13 ani, a căzut de la etajul 10 al imobilului în care locuia. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit din primele verificări faptul că, pe fondul unor discuţii în contradictoriu cu mama sa, minora s-ar fi aruncat de la etaj”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru.

Echipajul de pe ambulanţă a acordat îngrijiri medicale minorei şi a transportat-o la spital în stare gravă, a mai precizat sursa citată.


Poliţiştii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii faptei.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un bătrân de 80 de ani a căzut de la etajul trei, în Cluj-Napoca. Bărbatul, găsit INCONȘTIENT, a murit. FOTO

O fată de 13 ani din Turda, închisă în casă, a sărit de la etaj. Minora, dusă de urgență la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter