Actualitate

O fată de 13 ani din Turda, închisă în casă, a sărit de la etaj. Minora, dusă de urgență la spital

O fată de 13 ani din Turda a sărit de la etajul unui bloc pentru a ieși afară, pentru că ușa de la casă era încuiată. Minora a ajuns la spital.

Minora a fost dusă de urgență la spital / Foto: depositphotos.com Minora a fost dusă de urgență la spital / Foto: depositphotos.com

 

 


Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a informat că o fată de 13 ani a sărit de la etajul 2 al unui bloc din Turda marți.

 


Copila a căzut pe o saltea improvizată, cu intenția de a ieși afară din casă fiindcă ușa de la locuință era încuiată de un membru al familiei:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„La data de 28 iunie a.c., în jurul orei 01.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au fost semnalați cu privire la faptul că pe strada Lianelor din municipiu, o minoră ar fi căzut de la etajul unei clădiri.


În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului constatând faptul că minora în vârstă de 13 ani ar fi sărit de la etajul 2 pe o saltea improvizată, cu intenția de a ieși afară din casă, întrucât ușa a fost încuiată de un membru al familiei fără a avea intenția de a o supune unui pericol.

Tânăra a fost transportată la o unitate medicală pentru mai multe investigații de specialitate”, a transmis IPJ Cluj.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Doi tineri au furat o bijuterie cu diamante care costă peste 7.000 lei, dintr-un mall din Cluj

Mașină răsturnată pe strada Făgetului! Femeie, transportată la spital de urgență. FOTO

abonare newsletter