Actualitate

Un bătrân de 80 de ani a căzut de la etajul trei, în Cluj-Napoca. Bărbatul, găsit INCONȘTIENT, a murit. FOTO

Un bărbat a fost găsit inconștient după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc de pe strada Tulcea din Cluj-Napoca.

Bărbat din Cluj-Napoca, decedat după ce a căzut de la etaj. Bărbat din Cluj-Napoca, decedat după ce a căzut de la etaj.

 

 


UPDATE: Bărbatul avea 80 de ani și în cele din urmă a decedat.

 


Știre inițială: „În aceste momente intervin la fața locului pompierii din Detașamentul 1 Cluj-Napoca cu o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. Se efectuează manevre de resuscitare pentru un bărbat care a fost găsit în stare de inconștiență, fără semnale vitale, și care, se pare că, a suferit mai multe leziuni în urma căderii de la înălțime”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

Bătrânul nu a mai putut fi salvat și a murit

„Polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați în jurul orei 17.50, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul unui bloc situat pe strada Tulcea din Cluj-Napoca.


La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 80 de ani, din Cluj-Napoca, echipajele medicale prezente aplicând măsurile de salvare specifice. Din nefericire, la scurt timp, s-a constatat faptul că acesta nu mai prezenta semne compatibile cu viața, fiind declarat decesul.

Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor în care a survenit decesul. Pentru asigurarea cadrului legal, necesar verificărilor, cercetările sunt continuate într-un dosar penal de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


„În momentul sosirii autospecialei la locul evenimentului, bărbatul prezenta traumatisme severe și nu avea semnale vitale. Au fost începute imediat, de către pompieri, manevrele de resuscitare de bază, respectiv masaj cardiac extern și i-a fost administrat oxigen, până la sosirea echipajului medical. După sosirea echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD, au fost continuate manevrele de resuscitare, specifice suportului vital avansat. Traumatismele severe suferite nu au permis continuarea resuscitării mai mult timp, fiind constat de către medicul SMURD că acestea sunt incompatibile cu viața”, a mai transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Poveste tristă. Un bătrân de 84 de ani a murit ars de viu încercând să salveze casa în care locuia cu soția

Ultimele Stiri
abonare newsletter