Național

Jaf eșuat. O femeie a încercat să fure bani dintr-o bancă, amenințând funcționarii cu o foarfecă, în Iași

Un jaf eșuat organizat de o femeie de circa 50 de ani a avut loc în Iași. Hoața a amenințat funcționarii cu o foarfecă și a încercat să fure banii, însă a fost scoasă afară de angajații băncii.

O femeie a încercat să jefuiască o bancă amenințând angajații cu o foarfecă / Foto: depositphotos.com O femeie a încercat să jefuiască o bancă amenințând angajații cu o foarfecă / Foto: depositphotos.com

 

 


O femeie a fost prinsă şi dusă la audieri după ce în cursul dimineţii de vineri a intrat într-o bancă din Iaşi şi, sub ameninţarea unei foarfece, a solicitat unei funcţionare să îi dea bani, potrivit IPJ Iaşi.

 


În urma incidentului, nicio persoană nu a fost rănită, iar femeia a fost scoasă pe uşă de funcţionarii sucursalei bancare.

„În jurul orei 12,00, poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie au fost sesizaţi despre faptul că o femeie a intrat într-o unitate bancară de pe raza municipiului Iaşi, a scos un foarfece şi a solicitat bani. Aceasta nu a primit ce a cerut, fiind imediat scoasă din incinta unităţii bancare de angajaţi. În urma incidentului nu au rezultat victime omeneşti”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.


Conform sursei citate, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat cercetări în vederea identificării persoanei şi luării măsurilor legale care se impun, aceasta fiind depistată de poliţiştii Secţiei nr.1 Poliţie Iaşi şi condusă la audieri.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că femeia, de aproximativ 50 de ani, a fost depistată în zona cartierului Canta din municipiul Iaşi.

CITEȘTE ȘI:

Un hoț a pus pe jar Poliția din Cluj. A fost căutat mai bine de o lună, pentru că a furat scule de 600 de lei dintr-un magazin

VIDEO. JAF în Cluj-Napoca, la o casă de schimb valutar. Casiera, ATACATĂ de hoț cu spray paralizant

Ultimele Stiri
abonare newsletter