Actualitate

Un hoț a pus pe jar Poliția din Cluj. A fost căutat mai bine de o lună, pentru că a furat scule de 600 de lei dintr-un magazin

Un hoț a pus pe jar Poliția din Cluj. A fost căutat mai bine de o lună, pentru că a furat scule de 600 de lei dintr-un magazin

Un hoț a fost prins de polițiști după o lună. Acesta a sustras o bormașină/FOTO: Depositphotos.com Un hoț a fost prins de polițiști după o lună. Acesta a sustras o bormașină/FOTO: Depositphotos.com

 

 


Un clujean a reușit să pună în alertă Poliția, printr-o spargere a unui magazin de scule, realizată cu mai bine de o lună în urmă. Acesta ar fi furat o mașină de găurit de 600 de lei dar, într-un târziu, a fost prins de polițiști.

 


Polițiștii din Cluj au reușit să prindă urma unui clujean care a produs o spargere într-un magazin de scule din municipiul Cluj-Napoca, la finalul lui octombrie 2022. Acesta a fost arestat abia în această săptămână. 

Prins de polițiști după ce a furat scule. Hoțul avea nevoie de o bormașină nouă

La data de 6 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Biroul de Investigații Criminale au reținut un bărbat de 38 de ani, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie și furt.


Prezentat instanței, față de acesta a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Spargerea a avut loc cu mai bine de o lună în urmă

În fapt, la data de 24 octombrie a.c., cel în cauză ar fi sustras din interiorul unei societăți comerciale din municipiul Cluj-Napoca, o unealtă electrică (autofiletantă) în valoare de circa 600 de lei.


Ulterior, la data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 12.40, acesta s-ar fi întors în magazinul respectiv, de unde ar fi încercat să sustragă același tip de produs, dar și alte accesorii, toate în valoare de aproximativ 1.000 de lei, însă la ieșirea din societatea comercială, ar fi fost oprit de agenții de pază.

La acel moment, ar fi încercat să se sustragă, abandonând produsele, iar pentru a-și asigura scăparea, bărbatul i-ar fi provocat căderea la sol unui agent de securitate, rezultând rănirea acestuia.


A fost prins după eforturi serioase ale Poliției

În urma verificărilor demarate, polițiștii l-au identificat pe acesta, iar la data de 6 decembrie a.c., cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției orașului Huedin, bărbatul a fost depistat, fiind dispusă reținerea lui pentru 24 de ore.

Ulterior, a fost arestat la domiciliu.

În cauză sunt continuate cercetările de către polițiști, pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și furt.

FOTO: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat a dat spargerea într-o casă din Huedin și a furat de 10.000 de lei. A fost arestat pentru 30 de zile

Ultimele Stiri
abonare newsletter