Național

Bărbat din Botoșani, trimis în judecată după ce și-a incendiat și omorât câinele. Era deranjat de gălăgia făcută de animal

Un bărbat din județul Botoșani a fost trimis în judecată după ce și-a incendiat și omorât câinele. Individul a spus că era deranjat de gălăgia făcută de animal.

Bărbat în cătușe/FOTO:  depositphoto.com Bărbat în cătușe/FOTO: depositphoto.com

 

 


Potrivit purtătorului de cuvânt din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Neniscu, bărbatul a fost trimis în judecată pentru fapta săvârșită. 

 


Poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor au finalizat cercetările într-un dosar penal privind infracţiunea de uciderea animalelor cu intenţie, fără drept, comisă la data de 14 octombrie 2022 în comuna Corni, județul Botoșani.

„În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, iar la începutul lunii noiembrie dosarul a fost înaintat către unitatea de parchet competentă cu propunere de trimitere în judecată a persoanei bănuită de comiterea faptei”, a afirmat purtătorul de cuvânt.


Bărbatul riscă de la 3 luni până la un an de închisoare.

CITEȘTE ȘI:

Minorii consumatori de etnobotanice ar putea fi trimiși la închisoare. PSD vrea inclusiv controale antidrog în școli și la festivaluri

Noi detalii în cazul lui Culiță Sterp! Manelistul era și DROGAT când a făcut accident în Piața Avram Iancu

Ultimele Stiri
abonare newsletter