Național

Tavanul unui restaurant în care se aflau 60 de persoane s-a prăbuşit. Planul roșu a fost activat. FOTO

Duminică noaptea tavanul unui restaurant s-a prăbușit în timp ce în interior avea loc o petrecere private cu 60 de persoane. Autoritățile au activat planul roșu.

Duminică noaptea tavanul unui restaurant s-a prăbușit în timp ce în interior avea loc o petrecere private cu 60 de persoane. Autoritățile au activat planul roșu/ FOTO: ISU Brăila Duminică noaptea tavanul unui restaurant s-a prăbușit în timp ce în interior avea loc o petrecere private cu 60 de persoane. Autoritățile au activat planul roșu/ FOTO: ISU Brăila

 

 


Planul roşu de intervenţie a fost activat, duminică noaptea, la Brăila, după ce tavanul unui restaurant din municipiu, în care se aflau 60 de persoane ce participau la o petrecere privată, s-a prăbuşit, trei oameni având nevoie de îngrijiri medicale, potrivit ISU Brăila.

 


„La un restaurant din municipiul Brăila s-a prăbuşit tavanul fals din rigips pe o suprafaţă de aproximativ 250 mp. Tavanul a căzut peste mese. În restaurant se aflau 60 de persoane, care s-au autoevacuat. 

A fost activat Planul roşu de intervenţie. A fost activată grupa operativă la nivelul ISU Brăila. La faţa locului s-a deplasat şi inspectorul şef al ISU Brăila. Trei persoane au primit îngrijiri medicale (două cu traumatism cranio-cerebral minor şi una cu atac de panică) din partea echipajelor SAJ. Nu au necesitat transportul la spital”, se arată într-un comunicat al ISU Brăila.


La locul evenimentului au intervenit patru autospeciale cu apă şi spumă, două echipaje de descarcerare, trei ambulanţe SMURD şi cinci ambulanţe SAJ.

 

CITEȘTE ȘI:

Tavanul Sălii Sporturilor din Cluj, PRĂBUȘIT la 2 ore după vizita prim-ministrului României din perioada comunistă. Securitatea a intrat pe fir

Tavanul unui magazin din Turda s-a PRĂBUȘIT. 5 persoane se aflau în interior. FOTO

VIDEO Tavanul unui centru comercial din Cluj s-a PRĂBUȘIT. Ce spun reprezentanții

abonare newsletter