Actualitate

VIDEO Tavanul unui centru comercial din Cluj s-a PRĂBUȘIT. Ce spun reprezentanții

O bucată a unui tavan fals s-a prăbușit duminică dimineață, în centrul comercial Iulius Mall din Cluj-Napoca, în apropiere de supermarketul Auchan.

 

 


Incidentul a fost cauzat de fisurarea unei țevi de agent termic rece, apa scursă deteriorând o porțiune din tavanul fals, care a cedat. Potrivit reprezentanților Iulius Mall, nimeni nu a fost rănit și nu au fost alte pagube.

 


„Ulterior, tavanul a fost decupat controlat pe o suprafață mai mare pentru a se putea interveni. Nimeni nu a fost rănit și nu au fost alte pagube. Zona a fost delimitată rapid și se lucrează deja la remediere, activitatea nefiind afectată. Întregul sistem de instalații al mall-ului și cel de climatizare este verificat periodic, însă nu a fost o defecțiune care putea fi sesizată. Ne cerem scuze clienților pentru disconfortul creat!”, au mai transmis reprezentanții Iulius Mall Cluj.

CITEȘTE ȘI


PROBLEME la noile reglementări! Copiii între 6 și 12 ani care fac sport, nevoiți să se testeze la fiecare 72 de ore pentru a merge la antrenamente?

abonare newsletter