Național

Elena Udrea, scoasă din închisoare și dusă cu ambulanța la spital! Fostul ministru ar fi leșinat

Elena Udrea a fost scoasă din închisoare și transportată de urgență la spital cu ambulanța, după ce ar fi leșinat la Penitenciarul Târgșor.

Elena Udrea a fost transportată la spital după ce ar fi leșinat în închisoare / Foto: Elena Udrea - Facebook Elena Udrea a fost transportată la spital după ce ar fi leșinat în închisoare / Foto: Elena Udrea - Facebook

 

 


Elena Udrea a fost transportată, joi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti pentru investigaţii, după ce ar fi leşinat la Penitenciarul Târgşor, acolo unde se află încarcerată pentru a-şi ispăşi pedeapsa primită în dosarul Gala Bute.

 


Conform datelor comunicate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova, la ora 11,36 s-a primit o solicitare la Penitenciarul Târgşor pentru o femeie în vârstă de 49 de ani, cu status postlipotimie.

Surse oficiale au confirmat, pentru agerpres.ro, că persoana care a necesitat îngrijiri medicale este Elena Udrea.


„La solicitare s-a deplasat o ambulanţă cu medic. La sosirea ambulanţei, pacienta era conştientă, stabilă hemodinamic. Pacienta a fost transportată la UPU Ploieşti pentru investigaţii suplimentare”, arată SAJ Prahova. 

CITEȘTE ȘI:

Elena Udrea rămâne în închisoare. Judecătorii i-au respins cererea de eliberare

Elena Udrea, mesaj disperat din închisoare: „Nu îmi pot vedea copilul de mai bine de 3 luni”

Ultimele Stiri
abonare newsletter