Național

Preot din București, reţinut de polițiști pentru agresiune sexuală

Preotul Visarion Alexa ar fi fost reţinut pentru agresiune sexuală.

Preot din București, reţinut pentru agresiune sexuală. FOTO: Depositphotos.com Preot din București, reţinut pentru agresiune sexuală. FOTO: Depositphotos.com

 

 


Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat de agresiune sexuală, a informat, sâmbătă, Poliţia Capitalei. Surse judiciare citate de Agerpres au declarat că ar fi vorba despre preotul Visarion Alexa.

 


Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 20 Poliţie au fost sesizaţi, prin plângere, de către o femeie, despre faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, ar fi agresat-o sexual.

„Poliţiştii au demarat de îndată investigaţiile, iar ulterior, vineri, bănuitul a fost condus la sediul subunităţii pentru audieri. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere legală”, se precizează în comunicat.


Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Secţiei 20 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, menţionează DGPMB.

FOTO: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Scandal la Gherla, încheiat cu focuri de armă. Patru persoane au ajuns la spital

abonare newsletter