Actualitate

Scandal la Gherla, încheiat cu focuri de armă. Patru persoane au ajuns la spital

Un scandal izbucnit pe o stradă din Gherla s-a terminat cu focuri de armă. Mai multe persoane au ajuns la spital, iar polițiștii au intervenit pentru calmarea situației.

Scandal la Gherla, încheiat cu focuri de armă. Patru persoane au ajuns la spital. FOTO: Gherla Info Scandal la Gherla, încheiat cu focuri de armă. Patru persoane au ajuns la spital. FOTO: Gherla Info

 

 


Vineir, 16 septembrie, Poliția municipiului Gherla a fost sesizată,cu privire la faptul că mai multe persoane ar fi implicate într-un scandal la intersecția străzilor Avram Iancu și Dragoș Vodă. În baza celor sesizate, au intervenit două echipaje de ordine publică și un echipaj de poliție rutieră, pentru a restabili ordinea și liniștea publică scrie Gherla Info.

 


Din primele cercetări a reieșit că, pe fondul unui conflict spontan, mai multe persoane și-au adresat injurii și expresii jignitoare, ulterior patru dintre ele fiind rănite în urma scandalului, fapt pentru care au fost transportate de urgență la o unitate medicală.

Polițiștii au tras două focuri de avertisment

În zona unității medicale a izbucnit un nou conflict, de data aceasta polițiștii fiind nevoiți să execute două focuri de avertisment cu arma din dotare, în plan vertical, pentru restabilirea ordinii publice, scrie sursa citată.


Polițiștii au fost sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj.

În cauză se desfășoară activități de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

CITEȘTE ȘI:

Clujean arestat după ce a tras focuri spre casa unui bărbat cu care se certase. Avea arma ilegal

abonare newsletter