Național

Fetiță de 3 ani, ucisă de unchiul ei pentru că plângea, în Vâlcea. A murit după două zile de agonie în spital

Un bărbat a fost acuzat de omor după ce și-a agresat nepoata în vârstă de aproape 3 ani, în Vâlcea. Fetița a ajuns la spital, iar după două zile de agonie a murit.

Un bărbat a fost acuzat de omor după ce și-a agresat nepoata în vârstă de aproape 3 ani / Foto: pixabay.com Un bărbat a fost acuzat de omor după ce și-a agresat nepoata în vârstă de aproape 3 ani / Foto: pixabay.com

 

 


Un bărbat din Câineni a fost arestat preventiv sub acuzaţia de omor, după ce în urmă cu patru zile şi-ar fi agresat nepoata în vârstă de doi ani şi 11 luni.

 


Fetița a murit după două zile de agonie la un spital din Sibiu, au informat, miercuri, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Potrivit procurorilor vâlceni, bărbatul s-ar fi enervat pentru că fetiţa plângea şi ar fi aruncat-o pe podeaua de ciment a casei în care locuiau. Copila a ajuns la spital cu mai multe traumatisme în zona capului şi a abdomenului.


„Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în seara zilei de 10.09.2022, inculpatul, în timp ce se afla la locuinţa sa din comuna Câineni, judeţul Vâlcea, iritat de faptul că minora în vârstă de 2 ani şi 11 luni luni (nepoata sa de soră, care îi fusese încredinţată de părinţii acesteia spre creştere şi educare în lipsa acestora) plângea, acesta a exercitat cu intensitate acte de violenţă asupra minorei, respectiv a aruncat-o şi a proiectat-o pe podeaua din ciment a imobilului, împrejurări în care victima a suferit un politraumatism cu traumatism cranio-cerebral (cu hemoragie meningo-cerebrală) şi traumatism abdominal (cu ruptură hepatică, contuzie renală dreapta şi hemoperineu consecutiv), leziuni ce au condus la decesul victimei la data de 12.09.2022 la Spitalul de Pediatrie din municipiul Sibiu, judeţul Sibiu”, se arată în comunicatul transmis de Parchetul Vâlcea.

Bărbatul a fost reţinut de autorităţile judiciare vâlcene şi prezentat miercuri judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Vâlcea, care a admis propunerea procurorilor şi a decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor asupra unui membru de familie. 

CITEȘTE ȘI:

Bone Ferenc, bărbatul care și-a ucis iubita, a fost trimis în judecată

Studentă din Cluj, lovită MORTAL de o mașină în Italia. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului

abonare newsletter