Național

INCONȘTIENȚĂ! Doi părinți și-au dus copilul pe vârf de munte în șlapi. FOTO

Turiștii continuă să își pună viața în pericol, atât pe litoral când intră în mare deși este arborat steagul roșu, cât și la munte unde pornesc în drumeții fără să fie echipați corespunzător. Doi părinți și-au dus copilul în șlapi pe vârf de munte.

O familie a fost salvată de salvamontiști pe Vârful Vârtoapele după ce au fost prinși de codul portocaliu de vijelii/ Foto: Facebook - Formația Salvamont Câmpulung Muscel O familie a fost salvată de salvamontiști pe Vârful Vârtoapele după ce au fost prinși de codul portocaliu de vijelii/ Foto: Facebook - Formația Salvamont Câmpulung Muscel

 

O familie a fost salvată de salvamontiști pe Vârful Vârtoapele după ce au fost prinși de codul portocaliu de vijelii.


 

Salvamontiștii au fost surprinși să vadă că unul dintre cei doi copii era încălțat în șlapi.


 

„Acțiune de recuperare a 4 turiști( 2 Adulți și 2 copii) surprinși de codul portocaliu de ploi și vijelii în Vf Vartoaptele, încheiată cu succes. 


Copii au fost stabilizați hipotermic și coborâți până la mașină veseli și glumind! Grija mare la echipament și la prognoza meteo !!!!”, au transmis reprezentanții Formației Salvamont Câmpulung Muscel. 

 

CITEȘTE ȘI:

Cinci tineri, echipați cu două lanterne, au pornit la apus pe un traseu de câteva ore. Salvamont: „Ce să mai zicem, că iar sar haterii”

Cinci români au încercat să urce pe Mont Blanc în adidași. Politia montană i-a întors din drum

abonare newsletter