Național

O minoră a reclamat că tatăl ei a agresat-o sexual. Fata şi fraţii, preluați de Protecția Copilului

O minoră în vârstă de 15 ani din judeţul Prahova a reclamat faptul că tatăl ei a agresat-o sexual.

O minoră a reclamat că tatăl ei a agresat-o sexual / Foto: depositphotos.com O minoră a reclamat că tatăl ei a agresat-o sexual / Foto: depositphotos.com

 

 


Fata şi fraţii ei au fost preluaţi de urgenţă de către Direcţia Generală de Asistenţă şi Protecţia Copilului (DGASPC), în acest caz fiind deschisă o anchetă.

 


Conform datelor comunicate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, adolescenta s-a prezentat joi, în jurul orei 5,00, la sediul Secţiei de Poliţie Rurală Blejoi, unde care a declarat faptul că ar fi fost agresată sexual de către tatăl ei.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Surse apropiate anchetei au declarat, vineri, pentru agerpres.ro, că fata a fost însoţită la secţie de un vecin.


În urma sesizării, atât minora, cât şi tatăl ei, în vârstă de 43 de ani, au fost audiaţi, iar ancheta este în continuare în derulare.

Purtătorul de cuvânt al DGASPC Prahova, Corina Nicola, a precizat, pentru agerpres.ro, că minora de 15 ani şi fraţii săi de 12, respectiv 9 ani au fost preluaţi în regim de urgenţă de către instituţie, iar la acest moment ei beneficiază de consiliere psihologică.


De asemenea, urmează să fie efectuată o anchetă socială, iar autorităţile fac verificări pentru a găsi familia lărgită a minorilor. Corina Nicola a arătat că în evidenţa DGASPC Prahova nu există sesizări anterioare referitoare la această familie.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Medic din Cluj, arestat preventiv după ce a agresat sexual un minor de 12 ani

Veteran al războiului din Afganistan, decorat de Băsescu, trimis în închisoare! Procurorii din Cluj l-au acuzat că a abuzat sexual un copil

abonare newsletter