Național

O femeie a amenințat că pune o bombă la o benzinărie din Capitală. SRI și Poliția, în alertă

O femeie a amenințat că va amplasa o bombă la o benzinărie din Capitală vineri. La fața locului fac verificări polițiștii, specialiștii SRI și pirotehniștii, dar sunt prezente și echipaje de prim ajutor.

Specialiștii SRI și pirotehniștii fac verificări după ce o femeie a amenințat că aruncă în aer o benzinărie din București / Foto: SRI Specialiștii SRI și pirotehniștii fac verificări după ce o femeie a amenințat că aruncă în aer o benzinărie din București / Foto: SRI

 

 


O femeie aflată, vineri, într-o benzinărie din Sectorul 6 a ameninţat că va amplasa dispozitive explozive în incinta acesteia, informează Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

 


Astăzi, în jurul orei 16,10, Secţia 25 Poliţie a fost sesizată prin apel la 112 de către angajata unei benzinării din Sectorul 6 despre faptul că o femeie ameninţă că va amplasa dispozitive explozive.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei, precum şi echipaje de prim ajutor, arată DGPMB.


De asemenea, sunt prezenţi specialişti din cadrul SRI şi grupa pirotehnică din cadrul SIAS, pentru efectuarea de verificări specifice.

"În urma intervenţiei, persoana a fost transportată la o unitate medicală, de specialitate", arată sursa citată.

CITEȘTE ȘI:

UPDATE. Mesaje de amenințare. „Vor să arunce în aer un spital din Transilvania". SRI și Poliția au intrat pe fir. Ar fi vizat un spital din Cluj

Protest contra prețului ridicat al carburanților, în Cluj-Napoca. Şoferii au blocat accesul maşinilor. VIDEO

abonare newsletter