Monitorul Cartierelor

Piața volantă de la Stadion, mutată sâmbătă la stația de tramvai! Se întinde până la podul Garibaldi

Piața volantă de lângă Parcul Stadion a fost mutată în această sâmbătă din cauza unor evenimente sportive. Aceasta a fost relocată pe Splaiul Independenței.

Piața volantă de la Stadion, mutată sâmbătă la stația de tramvai / Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook Piața volantă de la Stadion, mutată sâmbătă la stația de tramvai / Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Primăria Cluj-Napoca a anunțat că piața volantă de sâmbătă, 11 iunie, a fost relocată de la Stadion la stația de tramvai din apropiere.

Piața se întinde până la podul Garibaldi și funcționează între orele 7 - 14:


 

 


„Piața volantă de lângă Parcul Stadion va fi mutată astăzi pe Splaiul Independenței (de la stația de tramvai până la podul Garibaldi), între orele 07:00-14:00. Cu această ocazie, traficul rutier va fi închis pe Splaiul Independenței (tronson cuprins între Pod Garibaldi și str. G. Coșbuc), în data de 11 iunie 2022, între orele 05:00 – 14:30”, a anunțat Primăria. 

CITEȘTE ȘI:

Piața volantă de lângă Cluj Arena va funcționa și în zilele de marți. Boc: „Ne bucurăm că putem veni în sprijinul producătorilor locali”

Producătorii de la piața volantă au donat fructe și legume copiilor orfani din Cluj. Boc: „Dacă puteți face un bine, să îl faceți”

Ultimele Stiri
abonare newsletter