Actualitate

Piața volantă de lângă Cluj Arena va funcționa și în zilele de marți. Boc: „Ne bucurăm că putem veni în sprijinul producătorilor locali”

Piața volantă care funcționează lângă Cluj Arena în zilele de sâmbătă, va funcționa și în zilele de marți.

Piața volantă de lângă Cluj Arena va avea program prelungit/ Foto: arhivă monitorulcj.ro Piața volantă de lângă Cluj Arena va avea program prelungit/ Foto: arhivă monitorulcj.ro

 

Primarul Emil Boc a anunțat că piața volantă de lângă Cluj Arena va fi deschisă și în zilele de marți.


 

Aceasta va fi deschisă în fiecare zi de marți, în intervalul orar 14:00-19:00. Piața volantă este situată în zona Parcului Stadion, la intersecția străzilor Splaiul Independenței și George Coșbuc.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


„Piața volantă care a fost mutată de pe platoul Sălii Sporturilor «Horia Demian» în zona Parcului Stadion (la intersecția străzilor Splaiul Independenței și George Coșbuc) va fi deschisă începând de astăzi și în zilele de marți, în intervalul orar 14:00-19:00. În continuare clujenii pot achiziționa produse proaspete și în zilele de sâmbătă, între orele 07:00-16:00. 

Ne bucurăm că putem veni în sprijinul producătorilor locali prin extinderea programului în care cetățenii pot achiziționa produse proaspete de sezon”, a transmis primarul Emil Boc, pe Facebook.


 

CITEȘTE ȘI:

Piața volantă de pe platoul Sălii Sporturilor se mută lângă Cluj Arena! Se deschide sâmbătă

Se redeschide piața volantă din Gheorgheni începând de joi, 14 aprilie

Ultimele Stiri
abonare newsletter