Monitorul Cartierelor

Se asfaltează mai multe străzi din Cluj-Napoca

Continuă lucrările de modernizare a infrastructurii în cartierele orașului, a anunțat primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Se asfaltează mai multe străzi din Cluj-Napoca Se asfaltează mai multe străzi din Cluj-Napoca

 

 


Primăria Cluj-Napoca a anunțat că derulează lucrări de asfaltare și modernizare pe mai multe străzi din municipiu, pentru îmbunătățirea mobilității urbane și creșterea siguranței tuturor participanților la trafic prin lucrări de reabilitare și modernizare a străzilor din cartiere.

 


În această perioadă se lucrează în următoarele zone:

 


  • Strada Sergiu Celibidache (cartier Europa) - amenajare carosabil în lungime 200 m și trotuare pe ambele sensuri de mers, modernizare rețele edilitare, amplasare corpuri de iluminat de tip LED, realizare semnalizare rutieră, 
  • Strada Anton Pann (cartier Mărăști) - amenajare carosabil pe o suprafața de 1700 mp, pe o lungime de 243 m, amenajare trotuare pe ambele sensuri de mers, pe o suprafața totală de 417mp, 
  • B-dul Muncii 65-67-69 - amenajare suprafață parcări - 764 mp,  realizare locuri de parcare (40 bucăți), amenajare suprafață trotuar - 125 mp, amenajare spații verzi - 50mp.

Valoarea însumată a celor 3 lucrări este de 1.783.579,39 lei. Executantul lucrărilor este RADP Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI:

Lucrările la Baza sportivă „La Terenuri”, realizate în proporție de 85%. Viceprimarul Dan Tarcea: „Lucrările arată foarte bine”

Ultimele Stiri
abonare newsletter