Monitorul Cartierelor

Cluj Arena intră în REPARAȚII. O nouă încercare pentru Consiliul Județean de a găsi lucrători

Consiliul Județean (CJ) Cluj pregătește o serie de lucrări de reparații la stadionul din Parcul Central „Simion Bărnuțiu”.

Cluj Arena intră în REPARAȚII. O nouă încercare pentru Consiliul Județean de a găsi lucrători Cluj Arena intră în REPARAȚII. O nouă încercare pentru Consiliul Județean de a găsi lucrători

Potrivit unui anunț de achiziție directă, forul administrativ județean va demara lucrări de reparații la alimentarea cu energie electrică a instalației de încălzire a suprafeței de joc de pe Cluj Arena. Valoarea totală estimată a contractului este de 293.000 lei (fără TVA), adică puțin peste 60.000 de euro.

Conform anunțului, se va constitui garanție de bună execuție în cuantum de 10% din valoarea contractului fără TVA. Această garanție de bună execuție se constituie în termen de 5 zile lucrătoare de la semnarea contractului de achiziție publică. De asemenea, garanția minimă pentru materialele folosite și pentru execuție este de 24 de luni de la recepție.


Nicio firmă nu a fost interesată de reparațiile la Cluj Arena

În aprilie 2020, CJ Cluj mai lansase un anunț similar, însă nimeni nu s-a arătat interesat de lucrările de modernizare la Cluj Arena. De precizat, că operatorul economic care va primi contractul are obligația să protejeze pista de atletism ce înconjoară gazonul, dar și gazonul, atunci când desfășoară activitățile de reparații.

Lucrările sunt necesare din cauza uzurii acumulate în timp a elementelor ce formează instalația electrică, justifică CJ Cluj. În gazon se află un număr de 174 de rezistențe cu o lungime de 210 metri, sistemul fiind împărțit în 6 zone individual controlate de către 6 termostate și senzori de temperatură aferenți poziționați la nivelul rădăcinilor gazonului.


CITEȘTE ȘI:

Cluj Arena intră în modernizare. Tișe visează la un stadion unic în Europa și trimite săgeți la București: „Stadionul lor nu produce bani!”
 

abonare newsletter