Monitorul Cartierelor

Valea Seacă, o stradă ca în Evul Mediu

Strada care face legătura între Cluj-Napoca şi satul Popeşti nu a fost asfaltată de ani buni. Primăria a mai peticit pe ici colo câte ceva, dar cu toate acestea strada Valea Seacă arată în continuare mai rău ca la ţară, unde în ultimii ani uliţele au început să se asfalteze.

Valea Seacă, o stradă ca în Evul Mediu Valea Seacă, o stradă ca în Evul Mediu

Oamenii se plâng de faptul că nu au acces la propriile locuinţe din cauză că nu există trotuare. De parcă acest lucru nu ar fi fost de ajuns, sunt ameninţaţi să fie inundaţi ca urmare a depozitării ilegale de pământ rezultat din construcţii. Cei care locuiesc pe strada Valea Seacă i-au scris primarului şi au cerut măsuri urgente.

“Nu ştiu dacă aţi auzit de strada Valea Seacă pentru că arată ca în Evul Mediu, fără trotuare, fără borduri. Mai nou, suntem ameninţaţi de inundare deoarece pe malul abrupt de către comuna Baciu se depozitează pământ rezultat din fundaţiile blocurilor. S-au depozitat mii de metri cubi care a se scurg în albia Pârâului Popeşti (Valea Seacă). Vă rog să luaţi măsuri în consecinţă şi să evitaţi producerea unor evenimente periculoase. Nu vreau răspuns, vreau măsuri urgente”, a scris Szabo Ferentz pe o platformă pentru sesizări şi reclamaţii la adresa conducerii Primăriei Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter