Monitorul Cartierelor

Locuitorii de pe strada Maramureşului, exasperaţi de şantierul de pe strada lor

Locuitorii de pe strada Maramureşului nu mai suportă şantierul de pe strada lor.

Un clujean nemulţumit reclamă faptul că nu se lucrează destul de eficient astfel încât lucrările să fie finalizate mai repede. „Oare când veţi înceta cu bătaia de joc la adresa celor care locuiesc pe strada Maramureşului? De mai bine de 10 zile se lucrează la 10 metri de stradă, care să scoată traficul greu, şi din cele 10 zile, dacă s-au lucrat două zile, e mult”, a declarat clujeanul pe un site de reclamaţii şi sesizări.

Bărbatul îi roagă pe reprezentanţii Primăriei să efectueze verificări pe şantier. „Oare când veţi trimite pe cineva competent să verifice şi să schimbe la un nivel european cele două canale de pe Maramureşului 35?”, a concluzionat cetăţeanul nemulţumit.


Reprezentanţii Primăriei au dat asigurări că lucrările se desfăşoară conform graficului şi îşi cer scuze pentru disconfortul creat. „Traficul greu a fost deviat pe strada Maramureşului din cauza lucrărilor la proiectul european de reabilitare a tramei stradale de pe strada Oaşului. Lucrările se desfăşoară conform graficului, iar traficul greu va reveni pe strada Oaşului începând de luna viitoare, după finalizarea carosabilului.  Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, dar aceste lucrări de reabilitare erau necesare străzii Oaşului pentru asigurarea unor condiţii civilizate de circulaţie în această zonă a oraşului”, au precizat reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter