Monitorul Cartierelor

GRIGORESCU - Bălării şi iarbă de un metru pe malul Someşului

O porţiune a malului Someşului din Grigorescu nu este deloc amenajată, deşi ar putea funcţiona ca un spaţiu de relaxare sau plajă, la fel ca şi zona cu nisip din vecinătate.

Astfel, în locul respectiv este iarbă necosită şi tufişuri netăiate care nu fac altceva decât să sporească inesteticul peisajului plin cu gunoaie. Dacă PET-urile, bucăţile de lemn, cauciuc, hainele vechi care sunt aruncate în Someş au devenit deja o obişnuinţă, acum clujenii trebuie să se obişnuiască şi cu bălăriile de pe unele porţiuni ale râului.

Această problemă a fost sesizată  şi conducerii Primăriei Cluj-Napoca şi prin intermediul unui site specializat în sesizări şi reclamaţii la adresa primarului Emil Boc. “Vin cu rugămintea de a amenaja spaţiul verde de la marginea Someşului din Grigorescu: ar trebui cosită iarbă porţiunea de plajă fără nisip”, se arată într-o sesizare.


Monitorul de Cluj a semnalat în mai multe rânduri problema mizeriei de pe malurile Someşului. În urmă cu aproximativ o lună, la malul râului, în centru, pe lângă alte deşeuri, plutea chiar un cadavru de pisică.

Etichete: deseuri somes
Ultimele Stiri
abonare newsletter