Monitorul Cartierelor

CENTRU - Vor alte reguli de circulaţie pe Calea Turzii

Clujenii care locuiesc pe străzile din dreapta arterei Calea Turzii, lângă Cimitirul Central solicită Primăriei Cluj-Napoca modificarea regulilor de circulaţie.

Ei sunt nemulţumiţi că nu pot intra legal pe Calea Turzii pentru a coborî în centru şi trebuie să urce până la sensul giratoriu de la Observator pentru ca apoi să ajungă în centru fie pe Republicii, fie tot pe Calea Turzii.

“Cartierul din dreapta Căii Turzii nu are ieşire în oraş decât dacă se merge până sus la sensul giratoriu şi acolo te întorci sau o iei pe Republicii. Avem un spaţiu cu linie întreruptă în apropierea alveolei de la staţia de autobuz, dar există riscul să facem accidente şi să fim loviţi din spate, plus că e încălcată legea aşa”, spune Dorina Moraru, unul dintre clujenii care locuiesc în zona respectivă.


Ea mai spune că au fost făcute solicitări la Primărie pentru a li se crea o ieşire mai simplă spre centru, dar au primit răspuns că acest lucru este imposibil de realizat din cauza modului în care sunt dispuse străzile şi podul care face legătura cu cartierul Andrei Mureşanu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter