Monitorul Cartierelor

Program special de sărbători la bazele sportive din Gheorgheni și Mănăștur

De Rusalii, accesul în interiorul bazelor sportive din Gheorgheni și „La Terenuri” din Mănăștur nu va fi permis. Cei care vor să le viziteze o pot face doar în spațiile exterioare.

Activități sportive la baza sportivă din Mănăștur. Foto Facebook Municipiul Cluj-Napoca Activități sportive la baza sportivă din Mănăștur. Foto Facebook Municipiul Cluj-Napoca

 

Programul bazelor sportive din Cluj-Napoca în perioada 1-6 iunie

„În perioada 1-3 iunie, program normal. În zilele de Rusalii (4-5 iunie), platforma de rezervări și accesul în spațiile interioare vor fi oprite, însă accesul în spațiile exterioare va fi permis. Începând din 6 iunie, revenim la programul normal de lucru”, transmite municipalitatea.


Baza sportive „La Terenuri” din Mănăștur a fost inaugurată anul trecut, are o suprafață de 4,2 ha și le oferă clujenilor facilități moderne, realizate la standarde europene:
Indoor (cu rezervare) - tenis de masă, squash
Indoor (fără rezervare) - yoga, pilates, panou de escaladă
Outdoor (cu rezervare) - minifotbal, tenis, tenis cu peretele, baschet, volei
Outdoor (fără rezervare) - tenis de masă, beach volley, badminton, baschet, amfiteatru în aer liber, skate park, pistă de alergare, locuri de joacă pentru copii, zonă de fitness ș.a.

Valoarea investiției a fost de peste 6 milioane euro de la bugetul local.


Baza Sportivă Gheorgheni a fost amenajată în capătul cartierului Gheorgheni, pe locul fostului cartodrom, printr-o investiţie comună a primăriei şi Companiei Naţionale de Investiţii. Inaugurată la finele anului 2016, baza se întinde pe o suprafață de circa 10 hectare, costând peste 20 de milioane de lei.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Noua față a Lombului. Planetarium, bază sportivă, piață urbană. Totul în numele științei!

Parcare cu plată la baza sportivă „La Terenuri”, gratuitate în Gheorgheni. „Nu vrem să se transforme acea parcare într-una permanentă pentru cei din Mănăștur”

Partidul Verde cere ministrului Sportului măsuri concrete: curți școlare moderne, bază sportivă în fiecare cartier. Ce se face deja la Cluj?

Ultimele Stiri
abonare newsletter