Monitorul Cartierelor

A început numărătoarea inversă. Comercianții de pe Aleea Stadionului vor fi mutați!

Într-o lună, comercianții de pe Aleea Stadionului vor fi relocați, iar actualele chioșcuri se vor desființa.

Foto google maps Foto google maps

 

Consiliul Județean Cluj va achiziționa mai multe căsuțe modulare destinate comerțului stradal, care vor fi amplasate în partea de nord-vest a esplanadei stadionului Cluj Arena.


Nu mai puțin de 10 chioșcuri își vor face apariția în jurul stadionul Cluj Arena. Cele 10 chioșcuri vor fi amplasate în zona Tribunei II a Cluj Arena. Terenul este situat în proximitatea intersecției Splaiului Independenței cu strada George Coșbuc.

„În momentul de față sunt în execuție 10 chioșcuri, urmând ca în aproximativ o lună vor putea fi amplasate”, spune Radu Rațiu, directorul Cluj Arena.


 „Cei de la stadion au dat o comandă unică de chioșcuri pentru ce înseamnă comerț și aprovizionare și se mută de pe aleea principală pe o altă alee unde este intrarea înspre stadion, undeva sus, deasupra parcului de copii. Nu avem unde să le amplasăm altundeva. Acolo, proprietatea este a Consiliului Județean, terenul e gestionat de ei. Ei au comanda unitară de chioșcuri și vor fi mutate, sper cât mai curând, o să se mute toate acele chioșcuri de pe aleea principală într-un format unitar, cu chioșcuri de același tip. Am tot încercat să găsim o soluție. Nici fără chioșcuri nu este bine, oamenii trebuie să aibă posibilitatea să-și cumpere apă plată, înghețată. Ele, astăzi, au autorizare provizorie. Când sunt evenimente majore, ele se ridică. La fel vor avea acest caracter provizoriu, doar că se mută deasupra parcului de copii. Cred că în vara aceasta se va întâmpla. Mai aveam o alternativă să le mutăm unde e piața volantă Sincer, nu am vrut să distrug piața volantă pentru că nu vreau să renunț la acest bun câștigat al Clujului de a avea piață volantă cu produse proaspete”, a precizat Emil Boc, joi, la un post de radio.

Reamintim că în zona Parcului Central/parcul din zona Cluj Arena există „căsuțe” care vând de la kurtos kalacs, popcorn, înghețată, langoși la sucuri și dulciuri. Doar că, în perioada marilor evenimente, aceste chioșcuri dispar în mod miraculos, spre nemulțumirea copiilor și a părinților.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Comercianții de pe Aleea Stadionului vor fi relocați! Ce spune Alin Tișe despre noile chioșcuri din zona Cluj Arena. „Modernizăm zona"

FOTO Accident pe Aleea Stadionului! Trei mașini făcute praf, o femeie a ajuns la spital

Se închide circulația pe Aleea Stadion

Ultimele Stiri
abonare newsletter