Monitorul Cartierelor

Dezastru în Lomb. Un zid s-a prăbușit peste mai multe mașini! GALERIE FOTO

Un zid de sprijin s-a prăbușit, miercuri, pe strada Lombului. Nu mai puțin de 5 mașini au fost avariate.

Zid prăbușit peste mașini. Sursă foto Primăria Cluj-Napoca Zid prăbușit peste mașini. Sursă foto Primăria Cluj-Napoca

 

„În urma unei sesizări primite astăzi, polițiștii locali de la Serviciile Control urbanism și Disciplină în Construcții și de la Control Trafic Rutier au constatat prăbușirea unui zid de sprijin, pe o lungime de circa 35 de metri, pe strada Lombului nr. 2-4. Au fost avariate 5 autovehicule și o autoutilitară”, transmit reprezentanții Primăriei.


Potrivit Primăriei municipiului Cluj-Napoca, zidul de sprijin era prevăzut în „documentația tehnică autorizată cu AC nr. 576/2020 - Construire imobil mixt, amenajări exterioare și împrejmuire – teren privat, lucrarea nefiind recepționată".

„Polițiștii locali au întocmit un act de control prin care s-au dispus punerea în siguranță a zonei afectate și semnalizarea amplasamentului, precum și luarea tuturor măsurilor legale necesare remedierii situației", mai transmit reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.


De asemenea, Serviciul Control Urbanism și Disciplină în Construcții a sesizat Inspectoratul de Stat în Construcții Cluj pentru a verifica calitatea lucrărilor efectuate.

CITEȘTE ȘI:

Campus cu centre de cercetare, piață urbană, bază sportivă și cămin, construit de UBB în Lomb. Cum va arăta viitorul „hotspot” de cercetare și inovare? FOTO

Incendiu într-un bloc de pe strada Lombului din Cluj-Napoca. Din cauza fumului dens, 12 persoane au fost evacuate

Boc, despre sentința care obligă primăria să plătească 7,6 mil. € pentru cartierul Lomb: „Este straniu, așteptăm motivarea deciziei”

Ultimele Stiri
abonare newsletter