FLOREȘTI

Lucrări de reabilitare a rețelei de apă, în Florești. Cum va fi afectat traficul rutier?

Încep lucrările de reabilitare a stației de pompare a apelor pluviale de pe strada Florilor din comuna Florești. Șoferii sunt îndemnați să folosească rute alternative.

Lucrări la rețeaua de apă din Florești/Foto: Consiliul Județean Cluj Lucrări la rețeaua de apă din Florești/Foto: Consiliul Județean Cluj

 

 


Primăria Florești anunță de joi, 29 februarie, demararea lucrărilor de reabilitare a stației de pompare apă pluvială, de pe strada Florilor.

 


Lucrările vor afecta tronsonul cuprins între intersecția cu strada Cetății și până în proximitatea străzii Florilor nr 84. 

„Facem un apel la înțelegerea locuitorilor, pentru a folosi rute alternative pentru ieșire înspre Cetății 3, circulația urmând să se desfășoare dirijat în porțiunea afectată de lucrări”, potrivit anunțului administrației locale din Florești. 


Durata lucrărilor este estimate la o perioadă de 6 săptămâni. 

În condițiile necesare soluționării modului de colectare și dirijare a apelor pluviale în zona amintită, precum și evitarea staționării unor cantități însemnate de apă în urma precipitațiilor abundente, proiectul va include printre altele: 
*schimbarea pompelor și a sistemului de automatizare
*schimbarea conductei de refulare
*vidanjarea și curățarea stației de pompare -amplasarea unui nou cămin


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Se extind rețelele de apă și canalizare în Florești și Baciu

abonare newsletter