FLOREȘTI

Primarul Bogdan Pivariu, atacat cu nerușinare „la familie”

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu (PNL), nu se lasă atacat și promite că îi trage la răspundere pe cei care îi mai calomniază familia.

Bogdan Pivariu, mesaj ferm cu privire la informațiile false răspândite în spațiul public la adresa familiei sale/Foto: Bogdan Pivariu Facebook.com Bogdan Pivariu, mesaj ferm cu privire la informațiile false răspândite în spațiul public la adresa familiei sale/Foto: Bogdan Pivariu Facebook.com

 

 


Primarul Floreștiului, Bogdan Pivariu (PNL), a transmis un mesaj ferm, luni, prin care dezminte informațiile apărute în spațiul public, care îl vizează pe el și familia sa. 
Edilul comunei Florești a explicat, prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina sa de socializare, că atacul la persoană, declanșat la adresa sa, a fost determinat de „deciziile ferme” luate de administrația condusă de el pentru soluționarea problemelor reale din comună. 

 


Primarul de Florești, „obligat să reacționeze”

Redăm mai jos mesajul publicat de primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu:
„În ultima perioadă au apărut în spațiul public mai multe informații complet mincinoase, avându-mă ca subiect pe mine și pe familia mea. 
În momentul în care am decis să îmi asum rolul de edil al Floreștiului, mi-am asumat și riscul ca diverse personaje să mă atace, personaje ale căror interese ar putea fi lezate prin deciziile ferme pe care le luăm pentru a îndrepta problemele mari din Florești.
Cu toate acestea, nivelul la care s-a ajuns cu aceste informații calomnioase în spațiul public, la adresa mea, a soției mele, a tatălui meu, a fetiței mele și chiar a unui bun profesionist din comunitatea noastră decedat recent, depășește orice limită.
Dezmint public aceste informații și vă aduc la cunoștință că am inițiat procedurile de chemare in instanță a celor responsabili. Îi asigur pe cei vinovați că nu vor scăpa nepedepsiți.
Suntem obligați să reacționăm atunci când diverse personaje îndoielnice, sub pretextul unor drepturi fundamentale cum sunt acelea la libera exprimare și informare, promovează în spațiul public din Florești informații atât de evident mincinoase”, notează Bogdan Pivariu în mesajul publicat pe pagina sa de socializare.

Acesta i-a asigurat pe floreșteni de implicarea sa totală în dezvoltarea comunei, afirmând că astfel de acțiuni reprobabile nu vor rămâne nesancționate.


Bogdan Pivariu, mesaj ferm cu privire la informațiile false răspândite în spațiul public la adresa familiei sale/Foto: Bogdan Pivariu Facebook.com

Primarul comunei Florești s-a aflat în centrul unei campanii agresive de dezinformare. În ultimele zile, în spațiul public au apărut informații care încercau să îl discrediteze pe primarul Bogdan Pivariu: că ar fi fost depistat pozitiv pentru consum de substanțe interzise în urma unui control în trafic și că ar avea probleme în căsnicie. Ținta campaniei de dezinformare nu a fost doar edilul, ci și familia sa (tatăl, soția și chiar fiica minoră).

Niciuna dintre acuzatii - pe care primarul le catalogheaza drept mincinoase și calomnioase - nu era susținută cu dovezi de cei care le-au lansat, iar informațiile legate de controlul în trafic nu au fost confirmate de autorități.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Peste 30.000 de participanți, la Florești Fest. Jumătate din populația comunei! Primar: „Avem multe de oferit la noi acasă”

Ultimele Stiri
abonare newsletter