Externe

Vladimir Putin ar avea cancer. Președintele Rusiei urmează să fie operat

Presa din Marea Britanie a anunțat că Vladimir Putin are cancer și urmează să fie operat în perioada următoare.

Vladimir Putin ar avea cancer. Președintele Rusiei urmează să fie operat Vladimir Putin ar avea cancer. Președintele Rusiei urmează să fie operat

 

Vladimir Putin ar urma să fie operat de cancer, a afirmat o sursă de la Kremlin, citată de publicaţia britanică Daily Mail. Actualul președinte ar urma să-i predea puterea lui Nikolai Patrușev, fostul șef al Serviciului de Securitatea al Rusiei (FSB).


Patrușev, 70 de ani, ar urma să preia puterea pe toată durata refacerii lui Putin și va coordona invazia din ucraina. De altfel, Patrușev este un om cheie în strategia de război și unul dintre oamenii care l-ar fi fi convins pe Putin că neonaziștii au pătruns în aparatul de stat al Ucrainei.

Conform sursei citate, nu se știe cu exactitate data la care va fi operat Putin, însă este puțin probabil să se întâmple acest lucru înainte de 9 mai, ziua în care va avea loc parada militară din Piața Roșie.

CITEȘTE ȘI:

Putin amenință țările care vor interveni în războiul din Ucraina: „Atacul va fi fulgerător şi rapid”

Atacurile din Transnistria, pornite de forțe pro-război din interiorul regiunii. Maia Sandu: „E o escaladare a tensiunilor”

Ultimele Stiri
abonare newsletter