Externe

10 militari și 9 civili ucraineni, eliberați într-un nou schimb de prizonieri de război cu Rusia

Rusia a eliberat 19 prizonieri de război ucraineni joi, printre care și răniți, a anunțat vicepremierul Ucrainei Irina Vereşciuk, însă nu s-a spus câți ruși au fost eliberați.

10 militari și 9 civili ucraineni, eliberați într-un nou schimb de prizonieri de război cu Rusia/ foto: depositphotos.com 10 militari și 9 civili ucraineni, eliberați într-un nou schimb de prizonieri de război cu Rusia/ foto: depositphotos.com

 

 


Kievul a anunţat joi că zece militari şi nouă civili au fost eliberaţi într-un nou schimb de prizonieri de război cu Rusia, fără a preciza câţi ruşi au fost remişi Moscovei, transmit Reuters şi AFP.

 


„De această dată printre persoanele eliberate se numără şi răniţi şi acest lucru este important. Acum vor putea beneficia de îngrijiri complete”, a precizat pe Telegram vicepremierul ucrainean Irina Vereşciuk.

Precedentul schimb de prizonieri a avut loc marţi, atunci fiind vorba, potrivit vicepremierului ucrainean, de al cincilea schimb de prizonieri de la începutul invaziei ruse din Ucraina, pe 24 februarie a.c.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Schimb de prizonieri: Zelenski vrea să-l ofere pe apropiatul lui Putin, pentru ucrainenii captivi în Rusia

Fost prizonier clujean în Rusia: „Venea unu' care întreba: Este vreun mort? Dacă este, afară cu el” - GALERIE FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter