Externe

Putin, aclamat de mii de oameni la un concert din Moscova, în timpul războiului pe care l-a pornit. VIDEO

Președintele Rusiei a fost aclamat de sute de mii de persoane la un concert ce a avut loc pe un stadion din Moscova, în timpul războiului din Ucraina, pe care el l-a pornit.

Vladimi Putin, aclamat de mii de oameni pe un stadion din Moscova, în timpul războiului pe care l-a pornit/ Sursă foto: captură ecran - video atașat articolului Vladimi Putin, aclamat de mii de oameni pe un stadion din Moscova, în timpul războiului pe care l-a pornit/ Sursă foto: captură ecran - video atașat articolului

 

 


Vladimir Putin a apărut pe scena unui concert grandios de pe un stadion din Moscova, în 18 martie, a 23-a zi a războiului cu Ucraina, de „Ziua reunificării Crimeei cu Rusia”.

 


La spectacol participau aproape 100.000 de persoane în stadion și aproximativ 130.000 în afara stadionului, oameni care poartă cocarde  cu litera Z, adică un însemn de pe tancurile armatei Rusiei care au bombardat și invadat Ucraina. Unii dintre ei au steaguri, iar alții chiar tablouri cu președintele Rusiei Vladimir Putin, scrie The Guardian.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

De asemenea, atunci când Putin a urcat pe scenă mulțimea l-a aclamat entuziasmată. Președintele rus le-a mulțumit oamenilor pentru primire și le-a vorbit despre „operațiunea specială” din Ucraina și despre cum Rusia trebuie să-i apere pe oamenii care vorbesc rusă de un genocid, în țara vecină pe care a invadat-o.


Vedeți VIDEO aici:

CITEȘTE ȘI:

Rusia refuză să se retragă din Ucraina, după ordinul Curții Internaționale de Justiție: „Nu vom putea ţine cont de această decizie”

Ludovic Orban: „Dacă nu eram în NATO, azi eram și noi în bătaia rachetelor lui Putin”

abonare newsletter