Externe

Război Rusia-Ucraina. Aproape 200 de morți de la începutul invaziei. Peste 1.000 de persoane sunt rănite

Ministrul Sănătății din Ucraina a anunțat că aproximativ 200 de persoane au fost ucise de la începutul invaziei.

Război Rusia-Ucraina. Aproape 200 de morți de la începutul invaziei. Peste 1.000 de persoane sunt rănite Război Rusia-Ucraina. Aproape 200 de morți de la începutul invaziei. Peste 1.000 de persoane sunt rănite

 

 


Bilanțul morților de la începutul invaziei ruse asupra Ucrainei este de 198 de victime, dintre care 3 copii potrivit Ministerului Sănătății din Ucraina, citat de The Guardian.

 


Viktor Lyashko a declarat, sâmbătă, că de la nceputul războiului ruso-ucrainean 1.115 persoane au fost rănite, dintre care 33 de copii, iar număr ucrainenilor care și-au pierdut viața a ajuns la 198.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Din declaraţia sa, nu este clar dacă numărul victimelor include atât forţa militară, cât şi civilii.


Luptele s-au reluat sâmbătă dimineața la Sumy, în nord-estul Ucrainei, și la Kiev. Forțele de apărare teritorială de la Sumy sunt în plin conflict cu armata rusă, potrivit Reuters. De asemenea, au fost semnalate explozii puternice în capitala Ucrainei.

 

CITEȘTE ȘI:

Momentul în care un bloc de locuințe din centrul Kievului este lovit de o rachetă. VIDEO/ ATENȚIE! Imagini cu puternic impact emoțional

Preşedintele Zelenski îi îndeamnă pe ucraineni să nu depună armele şi să apere Kievul: „Sunt aici. Nu vom depune armele şi ne vom apăra ţara”

Ultimele Stiri
abonare newsletter