Externe

Președintele Ucrainei ar putea să nu mai fie în viață în următoarele 48 ore: „Nu știu dacă o să vă mai văd vreodată”

Liderii europeni cred că președintele ucrainean Volodimir Zelenski, prin intermediul unui apel video, și-ar fi luat adio de la aceștia. Zelenski ar fi următoarea țintă a lui Putin.

Președintele din Ucraina, în pericol de a fi omorât. Președintele din Ucraina, în pericol de a fi omorât.

 

 


În urma unei discuții cu jurnaliștii pe marginea summitului extraordinar UE, care are loc astăzi, premierul bulgar Kiril Petkov a declarat că președintele ucrainean ar putea să nu mai fie în viață în următoarele 48 de ore, conform euractiv.com.

 


 

„Președintele Zelenski, care era într-un buncăr, a apărut și ne-a spus: «Nu știu dacă o să vă mai văd vreodată, pentru că sunt pe lista de ținte a Rusiei». Te cutremuri, pentru că omul acesta, care cere ajutor și sprijin, ar putea să nu mai fie în viață în următoarele 48 de ore.


Ne-a cutremurat pe toți, pentru că una e să vezi victime ca statistici la televizor și alta e să te uiți în ochii cuiva pentru care supraviețuirea e o chestiune de ore”, a spus Kiril Petkov, potrivit sursei citate.

CITEȘTE ȘI:

Nivelul de radiații de la centrala nucleară de la Cernobîl a crescut de 20 de ori, după ce trupele rusești au capturat zona

abonare newsletter