Externe

Israelul va permite intrarea în țară tuturor turiștilor, inclusiv celor nevaccinați anti-COVID

Israelul va permite intrarea în țară a tuturor turiștilor, indiferent dacă sunt sau nu vaccinați anti-COVID. De ce vei avea nevoie că să călătorești în Israel?

Israelul va permite intrarea în țară tuturor turiștilor, inclusiv celor nevaccinați anti-COVID/ Sursă foto: National Geographic Israelul va permite intrarea în țară tuturor turiștilor, inclusiv celor nevaccinați anti-COVID/ Sursă foto: National Geographic

 

 


Israelul va permite intrarea pe teritoriul său a tuturor turiştilor, indiferent de statutul de vaccinare împotriva COVID-19, începând cu data de 1 martie, conform unui comunicat emis duminică de biroul premierului, informează Reuters.

 


Intrarea în Israel va necesita în continuare două teste PCR, unul efectuat înainte de zbor şi celălalt la aterizarea în Israel, potrivit comunicatului.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

În prezent, doar cetăţenilor străini vaccinaţi împotriva COVID-19 li se permite intrarea în Israel.


De asemenea, Portugalia a relaxat deja restricţiile pentru străinii care deţin un certificat digital COVID-19 european, renunţând îndeosebi la obligaţia ca aceştia să prezinte un test negativ la COVID-19 înaintea intrării pe teritoriul portughez.

Și Grecia a renunțat la cerinţa pentru persoanele vaccinate împotriva COVID-19 de a prezenta un test negativ PCR sau rapid la intrarea în ţară.

CITEȘTE ȘI:

Grecia și Portugalia relaxează regulile de călătorie pentru persoanele care vin din UE

Avertizare de călătorie! Franța, afectată de furtună. Valuri înalte și vânt puternic, cu viteze până la 140 km/h

Ultimele Stiri
abonare newsletter