Externe

Aproape 700 kg de cocaină au fost confiscate în Belgia dintr-un camion

Poliţia belgiană a descoperit aproape 700 kilograme de cocaină în partea din spate a unui camion parcat într-o zonă de odihnă de pe o autostradă din apropiere de Anvers.

Poliţia belgiană a descoperit aproape 700 kilograme de cocaină în partea din spate a unui camion parcat într-o zonă de odihnă de pe o autostradă din apropiere de Anvers/ Foto: politico.eu Poliţia belgiană a descoperit aproape 700 kilograme de cocaină în partea din spate a unui camion parcat într-o zonă de odihnă de pe o autostradă din apropiere de Anvers/ Foto: politico.eu

 

 


Poliţia belgiană a descoperit aproape 700 kilograme de cocaină în partea din spate a unui camion parcat într-o zonă de odihnă de pe o autostradă din apropiere de Anvers, a anunţat duminică procuratura din acest oraş portuar.

Şoferul camionului, un bulgar în vârstă de 46 de ani, a fost arestat şi plasat în custodia poliţiei vineri seara târziu, după confiscarea drogului. Poliţia a găsit cele 698 de kilograme de cocaină în saci sport plasaţi în containerul camionului. Drogurile vor fi distruse în cel mai scurt timp posibil, potrivit unui comunicat al procuraturii din Anvers.


Portul Antwerp este una dintre principalele porţi de intrare a cocainei din America de Sud pe piaţa europeană, iar confiscările de droguri în interiorul şi în jurul vastelor sale instalaţii sunt frecvente.

Anul trecut, o cantitate fără precedent de 110 tone din acest drog ilegal a fost confiscată în port. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Traficanți de droguri, prinși în flagrant la Cluj-Napoca. Vindeau droguri de mare risc în mai multe județe din țară

Percheziții DIICOT Cluj la un traficant de droguri. Bărbat reținut pentru comercializarea substanțelor pesihoactive

Etichete: droguri belgia camion
Ultimele Stiri
abonare newsletter