Externe

Doi soți români au MURIT într-un accident tragic pe autostradă, în Grecia! Copiii au ajuns la spital. VIDEO

Doi români, soți și soție, au murit miercuri în urma unui accident pe autostradă în Grecia. Cei doi copii ai lor au ajuns în spital.

Accident mortal în Grecia cu o familie de români / Foto: Rthess.gr Accident mortal în Grecia cu o familie de români / Foto: Rthess.gr

 

 


Publicațiile media din Grecia au transmis că un accident teribil a avut loc pe autostrada Salonic-Serres, în care doi români, soț și soție, au murit, iar doi copii au devenit orfani.

Mașina lor s-a izbit de un TIR:


„O tragedie familială de necrezut s-a desfășurat miercuri la prânz pe Autostrada Națională Salonic-Serron, într-un grav accident de circulație în care au fost implicate o mașină și un camion. Un autoturism cu numere de înmatriculare românești, în care se deplasa o familie de patru persoane, a intrat în coliziune cu un camion la kilometrul 18 Salonic - Serres. Cei doi părinți, în vârstă de 48 și 45 de ani, au murit în coliziune, în timp ce cei doi copii minori ai lor, de 7 și 10 ani, au fost grav răniți”, a scris publicația thestival.gr.

Unele publicații românești au menționat că mașina avea numere de înmatriculare din Cluj, însă nu am reușit să confirmăm încă acest lucru.


Copiii sunt internați la spitalul din Salonic. Băiatul de 10 ani a fost rănit grav și se află la clinica de chirurgie a spitalului, însă fratele său de 7 ani nu a suferit răni grave.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Șofer de camion, în stare GRAVĂ după ce a lovit un stâlp de curent, lângă Cășeiu, Cluj! Vegetația din jur a luat FOC

Accident între o mașină și o motocicletă, pe Bulevardul Eroilor! O femeie, transportată la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter