Actualitate

Șofer de camion, în stare GRAVĂ după ce a lovit un stâlp de curent, lângă Cășeiu, Cluj! Vegetația din jur a luat FOC

Un accident rutier grav cu un camion, urmat de un incendiu de vegetație, a avut loc în apropiere de localitatea Cășeiu. Șoferul a suferit mai multe traumatisme.

Accident cu un camion între localitățile Cășeiu și Urișor, 16 august / Foto: ISU Cluj Accident cu un camion între localitățile Cășeiu și Urișor, 16 august / Foto: ISU Cluj

 

 


Șoferul camionului este încarcerat în cabină. Pompierii se află la fața locului și încearcă să-i salveze viața, după ce au stins incendiul de vegetație de lângă camion.

 


Din primele informații, șoferul ar fi intrat cu autocamionul într-un stâlp de curent:

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut între localitățile Cășeiu și Urișor. La fața locului intervin două autospeciale complexe, un echipaj SMURD și unul SAJ. Echipajele operative au găsit un autocamion avariat, ieșit în afara părții carosabile cu șoferul încarcerat în cabină, un stâlp pentru susținerea liniilor electrice avariat, iar în apropierea autocamionului s-a aprins vegetația uscată. Flăcările au fost lichidate, iar în aceste momente de intervine pentru descarcerarea și extragerea șoferului din cabina autocamionului”, a transmis ISU Cluj.


CITEȘTE ȘI: 
Doi soți români au MURIT într-un accident tragic pe autostradă, în Grecia! Copiii au ajuns la spital. VIDEO

 

UPDATE ora 17:05: Șoferul a fost extras din cabină și este transportat la spital în stare gravă.

Potrivit ISU Cluj, a fost extras șoferul camionului și este preluat în aceste momente de către echipajul SAJ pentru transport la spital. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, este conștient, necooperant și prezintă mai multe traumatisme. Camionul nu transporta nicio încărcătură.


„Din evaluarea primară victima este în stare gravă și este transportată de către echipajul SAJ la UPU Cluj-Napoca pentru îngrijiri medicale”, a transmis ISU Cluj.

UPDATE ora 17:14: Șoferul este din Republica Moldova. Polițiștii au explicat cum s-a petrecut accidentul.

„La data de 16 august a.c., în jurul orei 16.20, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe DN1C, între localitățile Cășeiu și Urișor. Conform primelor verificări efectuate, conducătorul unui ansamblu de vehicule (cap tractor+semiremorcă), respectiv un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Republica Moldova, care circula pe direcția Dej spre Baia Mare, la km 64+700 m ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate, apoi părăsind partea carosabilă. În urma evenimentului, bărbatul a rămas încarcerat, fiind extras din interiorul cabinei de către echipajele de intervenție I.S.U. Cluj și transportat la spital. Bărbatul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident între o mașină și o motocicletă, pe Bulevardul Eroilor! O femeie, transportată la spital

Sezonul accidentelor cu motocicliști. Motociclist rănit la Cuzdrioara, după o depășire periculoasă

abonare newsletter