Externe

Două avioane militare s-au ciocnit lângă Roma! Ambii piloți au murit, iar o aeronavă s-a prăbușit între case

Două avioane militare s-au ciocnit în aer în apropiere de Roma, iar unul dintre ele s-a prăbușit peste o mașină parcată. Ambii piloți au murit în urma impactului.

Unul dintre avioane s-a prăbușit peste o mașină / Foto: captură video - twitter - Lega Esteri Unul dintre avioane s-a prăbușit peste o mașină / Foto: captură video - twitter - Lega Esteri

 

 


Doi piloţi ai forţelor militare aeriene ale Italiei au murit după ce avioanele pe care le pilotau s-au ciocnit în zbor nu departe de Roma, marţi, la sfârşitul dimineţii, a anunţat şefa guvernului italian Giorgia Meloni într-un comunicat, informează AFP.

 


„Vestea morţii a doi piloţi ai forţelor aeriene, într-un accident aerian care s-a produs la Guidonia, lângă Roma, ne umple de tristeţe”, a declarat Giorgia Meloni, adresând condoleanţe familiilor celor doi piloţi şi forţelor militare aeriene ale Italiei.

Unul dintre avioanele militare s-a prăbușit pe un câmp, lângă o benzinărie Via Roma, iar celălalt între niște case, peste o mașină, în Via delle Margherite, relatează ilmessaggero.it.


Cei doi piloţi se aflau la bordul a două avioane de antrenament U-208 şi participau la o misiune de antrenament, au precizat forţele aeriene într-un comunicat.

Avionul U-208 este un aparat uşor, cu o singură elice, ce poate transporta, în afară de pilot, cel mult patru pasageri, cu o viteză maximă de 285 km pe oră.


Cauzele coliziunii produse în zbor între cele două aparate nu sunt cunoscute în acest stadiu.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Imagini macabre din Napoli. Mai multe sicrie, suspendate în gol după ce o clădire a unui cimitir s-a prăbușit parțial

Accident aviatic cu 20 de MORȚI la Vlădeasa, în anii '70. A fost ținut secret de autorități, iar supraviețuitorii au fost lăsați să moară de frig

abonare newsletter